Reunions de pastors


La historia definitiva del club Bilderberg
Daniel Estulin (Booket, 2008)

La veritat, és que mai he estat un defensor de les teories de la conspiració, de fet sempre he pensat que vivim en un món sense direcció, així doncs, podeu imaginar el que pensava quan veia la portada del llibre de Daniel Estulin sobre el club Bilderberg. El que em va decidir va ser que Arcadi Oliveres en parlés en una conferència, vaig pensar que ell no podia estar equivocat (coses de la mania de fer cas a aquells que considero una autoritat).
Efectivament, és un bon llibre, i pels que mai hem cregut en que existeix un grup de persones que dominen el món, l’autor ens obsequia amb un bon grapat de dades, fotografies i documents.
No només ens parla amb pèls i senyals de molts dels integrants del grup, si no que ens diu en quins sectors de l’economia i la política es mouen, com amb la seva influència modifiquen constantment la realitat d’aquest món i com els nostres responsables polítics són dirigits sense tenir en compte les urnes i els ciutadans.
Així doncs, Daniel Estulin ens posa a l’aguait que no tan sols està en joc la democràcia per la qual van lluitar generacions anteriors si no també la pròpia sobirania dels estats. I cura!, que fins ara les seves prediccions s’han acomplert.
Per finalitzar un petit tast. Quan ens parla de la caiguda de la Unió Soviètica ens diu que va ser la baixada del preu dels hidrocarburs produïda per Estats Units i l’Aràbia Saudita el que va produir la fallida de la seva economia. Quan ens parla de la futura caiguda de la Xina, parla de la pujada dels preus del cru... Si voleu saber per què, llegiu-lo.

No us oblideu dels nostres bonus track!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada