Efectes secundaris d'anar al gimnàs

La mirona
Ima Sanchís + Sabala (il·lustradora) (Àmbit Serveis Editorials, 1994)

Afirma Luis Monreal en la presentació del llibre que al acceder al placer por el sentido de la vista las mujeres nos superan, una vez más, en sensibilidad, finesse y ternura. És de la mà de dues dones, Ima Sanchís i Elisabeth Sabala, que podrem espiar sense ser vistos i entendre el que ens vol dir Monreal.
Ens situarem com a voyeurs d'una història de per si voyeur que passa en el controvertit context d'un gimnàs. I ho farem des d'abans de la primera pàgina! A l'encertada tipografia del títol ja li cau el punt de la i, el forat del pany per on per fi, amics i amigues, podrem veure què passa al vestuari del sexe contrari. Coneixerem los muslos de la Jeny, en Delapeña el que la tiene más pequeña, i aprendrem el gran hit de Narciso César Portillo de la Luz "Contigo en la distancia".



Un llibre divertit i sense complexes que ens retratarà sense pietat en les nostres accions més ridícules o pretesament secretes; que ridiculitza l'afany pels règims miraculosos i el culte a l'esport i que ens farà sentir més orgullosos de ser com som. Algú va batejar la curva de més com la de la felicitat...
Quin gran escenari! Pot ser comença a ser hora de no només pagar el gimnàs, sinó d'amortitzar-lo. Taquilla vint-i-cinc, preneu nota.

1 comentari: